Laurel House

Laurel House is situated within a secluded clos in St Peter Port. The proposed extension will become the main living hub of the house, providing an open plan Kitchen/Diner and Lounge/Sitting area that will receive great sun light through the large aluminium framed sliding doors.

The project is progressing well with the structural elements all in place, the roof structure insulated and the windows and doors now installed.

Carefully considered and designed at Planning stage to satisfy our clients requirements and specifically detailed for construction by the JGA team. Positioned to retain much of the large garden space and orientated to face South, the extension will boast a well insulated roof (with no openings) that will reduce the direct sunlight and provide comfortable temperatures throughout.

We look forward to seeing the end product of this great living space, including a much improved outlook.

Share this article

Back to all articles