Le Grange de Saints

We’re delighted to have received planning permission for a two storey extension at Le Grange de Saints.

“Developed as a subservient, contemporary addition to the existing dwelling, the extension achieves a high standard of architectural design that respects the character of the local built environment”

This two storey extension will bring a modern exterior contrast to the existing granite dwelling that is set at a lower level from the road.

The flow of the current first floor living accommodation will continue through to the new extension providing a spacious lounge off the kitchen/dining area. This is set above a new master bedroom suite which stays well connected to the existing ground floor rooms.

Stepped access is created from the lower front courtyard up to a new raised terrace outside the new lounge which will provide a natural flow to this outdoor dining space with a beautiful outlook to the garden level.

An exciting addition with carefully selected finishes to compliment the traditions of Le Grange de Saints.

Share this article

Back to all articles