Arsenal Studios

Learn more

About

Although a divergent challenge, our team interpreted the brief to precision and met our client’s vision throughout the project.

With detailed plans approved at the first attempt, the work within the building started ahead of schedule. Our understanding of the client also led to us being chosen to select materials which would bring life and light to the current working spaces. The use of oiled timber and white finishes throughout has allowed this working environment to flourish.

  • Category: Commercial
  • Value: £100,000
  • Completed: May 2017

Testimonial

"Having discussed the project with two local firms of architects we wanted to work with JG Architecture as their ideas were most exciting and in tune with our vision. The office space and facilities have now been transformed and the company and its employees love working in this new environment. I would certainly recommend using JG Architecture."

Arsenal Studios

Share this project

Back to all projects