Chateauneuf

Learn more

Overview

This single-storey extension to the rear of Chateauneuf was formed to replace a small kitchen extension and make better use of the external area to the north/east of the property.

Careful consideration has provided a natural link from the existing hallway through to the south/east facing garden via a new space for everyday use. Using one of the existing rooms as a playroom off the new kitchen extends the space further to ensure one large family space to play, cook, dine and relax. Space configuration adds additional storage, cloak/shower room and a convenient area for boots/shoes off a separate access.

Externally, an Alkor membrane flat roof covering laps over new parapet walls (timber frame) and is finished in a smooth render system. New openings with black powder coated aluminium windows and doors provide a modern addition to the current dwelling.

A simple/classic finish throughout sits perfectly alongside the outside spaces, providing better living for a young family.

  • Category: Extensions
  • Value: N/A
  • Completed: March 2020
  • Contractor: Goubert Contractors

Testimonial

"From start to finish James and the team at JGA have shown exemplary service. Their vision and attention to detail enabled us to plan for everything within budget, providing us with a fantastic family home combining indoor and outdoor living. They also went out of their way to assist us in sourcing the most suitable contractor for the job, really looked after us and have proven to go 'that extra mile'."

Chateauneuf

Share this project

Back to all projects