Hauteville Cottage

Learn more

About

A tired Guernsey cottage on Bunker Hill, Vale, received a modern twist which has transformed the living environment for a young family.

Whilst upgrading other areas of the cottage, our clients appointed us to improve the rear of the property significantly. Demolition of a single garage, the addition of a small flat roof extension and re-use of an existing bedroom allowed us to design a substantial extension through the rear elevation. A timber frame structure was erected to include specifically designed openings that now flood the new family room with natural light. A hugely improved living environment.

  • Category: Extensions
  • Value: £70,000
  • Completed: September 2015

Testimonial

"JG Architecture went the extra mile for us, producing an amazing design within our limited budget and giving loads of invaluable advice along the way. They are a pleasure to work with."

Hauteville Cottage

Share this project

Back to all projects